Ga naar inhoud

Inschrijven

Je kan inschrijven voor een cursus zolang er plaats is en 1/3de van de lessen niet verstreken zijn. Zolang je op onze website voor een cursus online kan inschrijven, is er aan deze voorwaarden voldaan. Je kan je uiteraard ook op het secretariaat inschrijven. Hieronder wat meer info.

Online inschrijven

Een online inschrijving kan enkel met een gelijktijdige online betaling via:

  • ofwel Visa, Eurocard of Master Card
  • ofwel Bancontact
  • ofwel KBC online

Een volledig beveiligde betalingsmodule wordt tijdens de online inschrijving geopend. Na de online inschrijving ben je onmiddellijk zeker van je plaats in de cursus.

Een online inschrijving voor een cursus van volgend schooljaar kan vanaf 1 juni, voorafgaand aan dat schooljaar.

Inschrijven via het secretariaat

Een inschrijving op het secretariaat kan tijdens de kantooruren. De betaling van het inschrijvingsgeld gebeurt met Bancontact of opleidingscheques.

Een inschrijving voor een cursus van volgend schooljaar kan vanaf 1 juni, voorafgaand aan dat schooljaar. Kandidaat-cursisten op de wachtlijst krijgen in mei, voorafgaand aan dat schooljaar, een uitnodigingsbrief om zich bij voorrang te komen inschrijven enkele weken voor 1 juni. Cursisten van het voorgaande schooljaar worden ook in mei verwittigd via email vanaf wanneer zij zich kunnen komen laten inschrijven aan de balie van het secretariaat.

Cursisten die bij ons reeds een cursus hebben gevolgd kunnen ook inschrijven door het juiste inschrijvingsbedrag over te schrijven op rekeningnummer BE98 7333 1518 8493  BIC: KREDBEBB  van DTL VZW met in de mededeling de vermelding van de juiste cursuscode en de naam, voornaam en geboortedatum van de cursist.

Opleidingscheques kunnen ook later worden ingeruild via ons secretariaat.

Inschrijvingsbedrag

In het inschrijvingsbedrag zit zowel het wettelijk inschrijvingsgeld als het afdelingsgebonden cursusmateriaal. Enkel de handboeken en de bijdragen in het studiegebied Voeding zijn hier niet bij inbegrepen.

Contact Info

Kerkstraat 38
2200 Herentals
tel 014 23 23 70
e-mail info@dtl.be