Ga naar inhoud

Opleidingen

Opgelet!

 

Deze website zal binnenkort niet meer actief zijn. Voor het volledige cursusaanbod van CVO HIK kan je voortaan terecht op www.hik.be en dat zowel voor Campus Herentals, als voor de andere vestigingen in Geel, Laakdal, Tessenderlo, Mol, Westerlo en Arendonk.

 


Secundair Volwassenenonderwijs

Specifieke info en online inschrijven: 

Vanaf september 2018 worden er op Campus Herentals DTL geen opleidingen binnen het gebied 'Auto' meer aangeboden. Je kan deze wel nog volgen op de andere HIK-campussen Geel en Tessenderlo. In Geel worden de modules geclusterd aangeboden in schooljaren, maar als cursist van Campus Herentals DTL kan je je enkel inschrijven voor de modules die je nog moet volgen.
Meer info over deze opleidingen:

 HBO5 - graduaat

Specifieke Info en online inschrijven:

 Met een graduaatsopleiding (HBO5) ben je direct inzetbaar op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen worden modulair aangeboden. Wanneer je alle modules succesvol beëindigt, behaal je het graduaatsdiploma. Nadien kan je via een kort aanvullingstraject nog steeds een bachelordiploma halen. Je kan uiteraard ook inschrijven voor een beperkt aantal modules en je zo specifiek bijscholen. Wil je het graduaatsdiploma zo vlug mogelijk halen? Neem dan contact op met ons secretariaat!

Deze opleidingen worden aangeboden via het samenwerkingsverband TRACK 5 van HIK Volwassenenonderwijs met Thomas More. Vanaf 1 september 2019 staan er grote veranderingen op til: de HBO5-opleidingen zullen inkantelen in Thomas More en dat brengt heel wat gevolgen met zich mee. Hier vind je meer info (puntje 2).

 

Bedrijfsgerichte opleidingen

Medewerkers die de kneepjes van het vak kennen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen om meteen toe te passen op de werkvloer? Het kan, dankzij de praktijkgerichte trainingen van CVO HIK: aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, in samenwerking met ervaren trainers en gevuld met reële praktijkvoorbeelden.

Download hier onze folder Bedrijfsgerichte opleidingen.


 

Belangrijk om weten

Opleiding AAV: Behaal je diploma secundair onderwijs

Dankzij de opleidingen Aanvullende Algemene Vorming kan je een diplomagerichte opleiding combineren met enkele basismodules om zo je diploma secundair onderwijs te behalen. Elk traject wordt samengesteld op basis van jouw voorkennis en situatie. Zo haal je er het meeste uit! De opleiding en het diploma zorgen ervoor dat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot én versterkt.

Download hier onze folder AAV (2018-2019) en uitgebreide infobrochure AAV (2018-2019).

ICT en administratie

Vanaf 2018 - 2019 kan je de nieuwe opleiding ICT en administratie volgen. In combinatie met de opleiding AAV leidt deze opleiding tot een waardevol diploma secundair onderwijs, uiteraard op voorwaarde dat je het traject succesvol aflegt. Bij ICT en administratie ligt de focus op het versterken van diverse ICT-vaardigheden om administratieve zaken eenvoudiger uit te voeren. Hoe kan je bijvoorbeeld het best gegevens beheren? Welke softwaretoepassingen bestaan er om een professioneel ogende tekst op te stellen? Een interessante opleiding die je kan volgen voor je werk of studies, of uit persoonlijke interesse.

Meer info over deze opleiding vind je hier: ICT en administratie
In deze folder vind je ook meer info over deze en nog andere diplomagerichte opleidingen die we bij HIK Volwassenenonderwijs aanbieden.

 

Contact Info

Kerkstraat 38
2200 Herentals
tel 014 23 23 70
e-mail info@dtl.be